Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tájékoztató a 2020-21 nevelési év kezdéséről

2020.08.26

 

Tisztelt Szülők!

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának járványügyi intézkedési terve alapján a 2020/21-es nevelési év indulásával kapcsolatban, intézményünkben az alábbi szabályok kerültek bevezetésre:

(Érvényes 2020. augusztus 31-től visszavonásig)

Az intézménybe csak egészséges gyermek, és szülő léphet!

>Minden hét első napján kérjük a szülők nyilatkozatát a gyermek egészségügyi állapotát illetően.

A nyilatkozat letölthető: https://www.napsugarovibolcsi.hu/cikkek/letoltheto-nyomtatvanyok/  NYILATKOZAT – 2020.08.31-től néven

>Lehetőség szerint a gyermekek egy felnőtt kísérővel érkezzenek!

>Az intézménybe való belépés a szülők részére kizárólag maszkban és a bejáratoknál elhelyezett kézfertőtlenítő használata után lehetséges!

>A zsúfoltság elkerülése végett az öltözőknél egyszerre 3-4 szülőnél több ne tartózkodjon kérjük, az előtérben várakozzanak! (kivéve azokat a szülőket, akik most szoktatják be gyermeküket az óvodába)

>Az óvodapedagógusokkal a megfelelő távolságot tartva, röviden beszéljenek, az épületben a lehető legrövidebb ideig tartózkodjanak!

>A gyermekek a csoportba lépés előtt mossanak alaposan kezet!

>Amennyiben a gyermekükön betegségre utaló tüneteket tapasztal (láz, torokfájás, nátha, köhögés, nehézlégzés, hányás, hasmenés, bőrkiütés, szemgyulladás, fülfájás) a gyermeket - a többi gyermek és az alkalmazottak egészségvédelme miatt - ne hozza be az óvodába, és gondoskodjanak orvosi vizsgálatukról!

>Ha a gyermeknél, vagy a család valamelyik tagjánál koronavírus gyanú vagy igazolt fertőzés van, arról az óvodát kötelesek értesíteni!

 

Minden szülő felelősségteljes magatartására számítok!

                                                              Sinkó Mihályné

                                                              intézményvezető

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.