Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tájékoztatás újranyitásról

2020.05.21

Tisztelt Szülők!

 

A mai nap délelőttjén megkaptuk a legfrissebb Kormányrendeletet, az óvodák és bölcsődék újranyitásáról, mely szerint 2020. május 25-től újra jöhetnek a gyermekek óvodába/bölcsődébe.

Mivel a vírus az enyhítések ellenére még nem szűnt meg, ezért fontos, hogy még mindig betartsunk bizonyos megelőző intézkedéseket az intézmény dolgozóinak, valamint a többi gyermek és családja egészségi állapotának megőrzése érdekében.

Ezt figyelembe véve mind az óvodában, mind a bölcsődében

  • akinél nem feltétlenül szükséges otthoni alvókát, plüssöket ne hozzon,
  • a gyermekek átvétele és átadása az intézmények belső bejáratánál történik, a szülők ennél beljebb nem mehetnek be az intézményekbe.

Kérjük, hogy a csoportos óvodapedagógusoknak illetve kisgyermeknevelőknek

2020.május 22. (péntek) 12 óráig

jelezzék igényüket az óvodai/bölcsődei ellátást illetően, hogy az étkezést biztosítani tudjuk.

Felhívjuk figyelmüket, amennyiben a gyermekük igénybe veszi az ellátást, kérjük a honlapon található ”NYILATKOZAT– 2020.05.25-től” nyomtatványt kitöltve szíveskedjenek az első napon magukkal hozni!

https://www.napsugarovibolcsi.hu/cikkek/letoltheto-nyomtatvanyok/

Tájékoztatjuk Önöket, hogy intézményeinkben 2020. június 16-tól az eddigi évekhez hasonlóan csak ügyeleti, összevont csoportok lesznek!

A Kormányrendelet lehetővé teszi az intézményeknek legfeljebb 2 hétre történő bezárását. Ezt figyelembe véve a fenntartóval egyeztetve

2020. július 20-tól 2020. július 31-ig

intézményeink ZÁRVA tartanak

annak érdekében, hogy a szükséges karbantartásokat elvégezhessük.